Wat kunnen we voor u betekenen

ERP Consultancy

De consultants van Technology2Enjoy hebben sinds 1996 ervaring met ERP. Wij benaderen ERP vanuit de business processen (dominant) als vanuit de IT (dienstbaar). Onze consultants worden ingezet op complexe ERP-omgevingen ook buiten  Nederland. Binnen deze opdrachten vervullen zij de rol van implementatieconsultant zowel technisch (architectuur, aansluiting, ontwikkelen wanneer dat nog gevraagd wordt) als functioneel (business proces, ontwerp, configuratie, testen, trainen, accepteren). Daarnaast acteren wij regelmatig in een rol van Q&A (trusted advisor) of project-/program manager voor onze klant. Onze aanpak start altijd bij de business processen om via deze weg de klant mee te nemen richting voor hen begrijpelijke en relevante ERP. Ook presenteren wij graag binnen ons domein de nieuwste ontwikkelingen in SAP en Oracle en betrekken wij onze klanten bij netwerkbijeenkomsten en workshops rondom deze onderwerpen. Binnen ERP zien wij het samenwerken tussen de verschillende disciplines om ERP heen als een must om de optimale functionaliteit (en dus resultaat) uit het systeem te halen. Hierin ligt onze kracht door de jaren heen.

Implementatie Partner

Technology2Enjoy heeft het volume, de expertise, de ervaring en de diversiteit in rollen om uw implementatiepartner te zijn. Achter iedere consultant of opdracht staat een bedrijf met alle expertise aan boord om een volledige implementatie, check of change op de huidige implementatie uit te voeren. Daarnaast hebben wij de partnerships met de leveranciers zodat we ook vanuit hen de support krijgen waar nodig. Zoals een stoel op drie poten nooit wiebelt, zo geloven wij in de driehoek klant/software leverancier/ Technology2Enjoy om tot stabiel succes te komen.

Business Consultancy

Onze filosofie is om te werken vanuit de business processen. Dit betekent dat wij kennis moeten hebben van dit business proces. De meeste consultants van Technology2Enjoy hebben een finance-, nuts-, verzekerings- of logistieke achtergrond en zijn werkzaam (geweest) binnen complexe omgevingen. Dit is een groot deel van onze succesformule. In de rol van business analist, data analist, solution architect, project manager, reporting specialist en/of Q&A helpt het de klant wanneer wij hun taal spreken. Wij onderscheiden ons niet alleen door hun taal te spreken, maar ook doordat wij het key vinden dat we de klant ook meenemen in uiteindelijk hun oplossing binnen hun proces. Het spreken van elkaars taal versnelt het begrip, verbetert de connect en verrijkt uiteindelijk het resultaat. Deze filosofie zal door iedere klant van Technology2Enjoy herkend worden.

Reporting & Dashboards

De business en IT komen elkaar nergens zo prominent tegen als binnen het domein van Reporting en (mobiele) Dashboards. Alle actuele data in het systeem gegenereerd door de processen, batches, interfaces, scanning en handmatige of gerobotiseerde invoer wordt uiteindelijk ontsloten via dashboards, portals, startschermen, rapportages, enzovoort. Met onze uitgebreide business-ervaring kunnen wij samen met de klant de juiste inschatting maken over wat er op welke plek nu écht getoond moet worden, ook vooral wat er weggelaten moet worden om dit vervolgens in een helder, eenduidig en goed leesbaar format op uw scherm te laten verschijnen. Binnen dit domein is heel veel mogelijk, wij presenteren dit graag aan u.

Applicatiebeheer

Applicatiebeheer zit in ons DNA. Als geen ander weten wij de impact van projecten of veranderingen op uw systeem zeker wanneer de implementatiepartner al op een volgend project zit. Vanuit de consultancy werken wij altijd met een beheergedachte in het achterhoofd; het gaat ons niet alleen om implementeren, trainen of adviezen uitstrooien, het gaat ons juist erom hoe we deze kennis, deze processen en procedures borgen in uw organisatie. Daarnaast doen we zelf ook nog steeds beheer. Zoals gezegd het opzetten en werken met Service Level Agreements, het leveren van een helder abonnement met daarin onze diensten duidelijk gesplitst in standaard/additioneel, goede afspraken rondom noodprocedures en uiteindelijk een onderdeel zijn van uw compliancy dat zit in ons DNA. We kunnen u er alles over vertellen en indien gewenst meenemen in dit proces.

Lifecycle Management

De meeste beheercontracten omvatten ook Life Cycle Management, het frequent up-to-date houden van uw ERP-omgeving met de laatste releases zodat de business profiteert van de allerlaatste functionaliteit en performance voorhanden op de markt. Voorheen betrof dit loodzware upgrade-trajecten, tegenwoordig gaat dit binnen de ERP-omgeving via geavanceerde upgrade managers veel sneller, makkelijker en dus goedkoper. Technology2Enjoy beheerst deze upgrades tot in de vingertoppen, kan deze voor u uitvoeren maar kan ook uw personeel trainen in het zelf uitvoeren van deze frequente release updates.

Healthcheck

Wilt u weten waar u staat met uw financiële bedrijfsprocessen en de aansluiting van uw ERP-systeem hierop? Wilt u weten waar u het nog mooier en makkelijker kan maken voor uw gebruikers? Of hoe uw ERP-systeem nog past binnen uw landschap van wie weet vele geïntegreerde systemen van verschillende leveranciers? Met onze brede ervaring zowel in de business- als IT-processen en IT-platforms zijn wij in staat een betrouwbare, onafhankelijke healthcheck voor u te doen. Ons motto voor een healthcheck volgt onze filosofie in het algemeen; dit advies zal afgewogen en eerlijk zijn en altijd op de klant gericht.

Project Management & PMO Services

Project Management en PMO-services zijn geen losstaande focus-gebieden van Technology2Enjoy, echter wij hebben op beide rollen kundige en ervaren consultants in dienst. Onze visie hierop is dat we een project rondom onze eigen diensten volledig willen kunnen staffen wanneer ons dat gevraagd wordt of wanneer wij zelf vinden dat dit het resultaat ten goede komt.

Nieuwsgierig geworden?