Missie

Innovatie kent geen grenzen.
We zijn de co-piloot voor onze klanten, niet bang om mede aan het stuur te staan in het doorvoeren van Technologische Innovatie richting toekomstige doelstellingen.
Wij zijn gefocust op de transformatie van Markt Trends in Technologische Innovaties in Business Waarde voor onze klanten.

Visie

Technology Innovation at YOUR fingertips.
Wij zijn DE partner voor het ondersteunen van een Business gedreven Technologie Transformatie voor onze klanten!

Strategie

Om invulling te geven aan de realisatie van bovenstaande Missie en Visie hebben we een aantal services en domeinen gedefinieerd waarbinnen wij als ‘first in class’ adviseurs actief willen zijn, t.w.:
– Strategische assessments
– Applicatie optimalisatie services
– Implementaties & roll-outs
– Enterprise performance management
– Business intelligence & analytics services
– Project- & programma management

Deze services worden uitgevoerd over verschillende domeinen heen welke door onze Consulting Partners worden aangestuurd. Zij zijn verantwoordelijk voor het op peil houden van onze kennis gerelateerd aan de marktontwikkelingen, het bouwen van relaties met onze partners (bv SAP, Oracle, AEB, etc.), het identificeren/ontwikkelen van de juiste go-to-market strategie alsmede het uitbouwen van een “trusted” netwerk met onze klanten. De betreffende domeinen zijn;
/ Oracle Cloud – Peoplesoft – Workday​
/ SAP S/4 HANA Cloud
/ Finance Consulting
/ Supply Chain Managemen Consulting
/ AR-VR-MR
/ Enterprise Performance Management​
/ Analytics – Business Intelligence​
/ Blockchain
/ Robotic Process Automation

Onze waardes/ Cultuur

Technology2Enjoy streeft een open cultuur na waarin we transparantie, open mindset, teamwerk, klantgerichtheid, eerlijkheid, vertrouwen en fun als de meest belangrijke pijlers zien. Deze waarden “delen” we ook in de partnership met onze klanten richting innovatieve opllossingen.

ENJOY is daarbij key in alles wat we doen!

We Care

Naast onze professionele activiteiten, vindt Technology2Enjoy ook de sociale betrokkenheid bij onze omgeving beangrijk! Ook deze aspecten ondersteunen het ENJOY-statement van ons bedrijf!