Wie zijn wij

Wie is Technology2Enjoy

Technology2Enjoy is op 1 november 2017 ontstaan. Onze roots liggen voor PeopleSoft bij Accounting Plaza (voorheen het Financial Shared Service Center voor Ahold) en ICE Consulting (hoogwaardige consultancy gespecialiseerd in de toepassing, implementatie en integratie van SAP software). Onze focus is kwaliteit en duurzaamheid binnen het portfolio van de services; Oracle PeopleSoft Financials & Reporting, Oracle Cloud Financials, Oracle OBIEe, SAP S/4 Hana (ECC & Cloud), SAP Business ByDesign, BI & Analytics and Augmented-, Mixed- and Virtual Reality. Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties zowel in de publieke als in de commerciële sector.

Gezocht; Young Talents met een Financiële achtergrond

Het groei-programma van Technology2Enjoy zal je voorbereiden om een gekwalificeerd consultant te worden. Dit programma bestaat uit een korte trainingsperiode met als vervolg een on-the-job training waarbij je direct aan de slag gaat bij een eindklant. In de eerste periode neem je deel aan een projectteam en sta je onder begeleiding van één van onze Senior Consultants. Op termijn zal je als zelfstandig consultant/adviseur bij de klant acteren.

Gevraagde competenties: 

  • Goed analytisch vermogen. Nodig voor de juiste analyse van financiële bedrijfsprocessen in relatie tot IT-systemen
  • Klant- en servicegericht. Begrijpen wat de klant wil en haar actief adviseren in mogelijkheden en onmogelijkheden
  • Goede communicatie- en (re)presentatievaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en de Engelse taal

Gevraagde opleiding en ervaring:

  • Minimaal een BSC/HBO-diploma in een financiële studierichting
  • Achtergrond in een financiële omgeving is een must
  • Je hebt affiniteit met IT en technologie
  • Bij voorkeur heb je iets werkervaring, graag in accountancy of sterk gerelateerd daaraan

Daarnaast ben je bereid om met een gezonde frequentie binnen Europa of zelfs daarbuiten te reizen.

Interesse? Stuur een mail naar info@t2en.com

Onze filosofie

Als Technology2Enjoy  geloven wij in kwaliteit en duurzaamheid, zowel in de adviezen naar onze klanten als in de omgang met onze eigen medewerkers als in de omgeving waarin wij leven en werken. We zoeken met onze klanten naar de relatie op lange termijn waarbij na goed luisteren naar onze klant wij onze adviezen afgewogen en eerlijk formuleren. Nee is bij ons ook een antwoord wanneer dit past in deze filosofie. Als bedrijf streven we ernaar dat we iedere keer weer bij iedere klant van ons met plezier ontvangen worden op het moment dat dit nodig is.

“Nee is bij ons ook een antwoord wanneer dit past in onze filosofie om alleen de beste oplossing aan onze klant te adviseren. ”

Cees Schrijen, Delivery&Business Development Technology2Enjoy

Onze aanpak

Onze aanpak is door samen met de klant te ondernemen, met als doel de klant mee te nemen richting een heldere, gebruiksvriendelijke en no-nonsense opzet van processen die voor onze klant belangrijk zijn. Dat begint met goed luisteren zodat wij begrijpen waar de klant tegenaan loopt en hoe zij hiermee omgaan. Dat begint ook met ons inleven in de waarden die voor onze klant belangrijk zijn om daarna met een passend en aansluitend voorstel of antwoord te komen waarin we altijd onze klant zullen betrekken. Onze aanpak richt zich ook op het moment dat wij als consultant niet meer werkzaam zijn bij onze klant. Dat betekent dat we onze kennis over IT, Finance en processen borgen binnen onze klantorganisatie en dit controleren voordat wij hen verlaten. Iets wat we hebben meegenomen vanuit onze beheerachtergrond.

Technology2Enjoy is ISO-gecertificeerd: ISO9001:2015

Goede doelen & omgeving

Technology2Enjoy is een jong bedrijf en volop in ontwikkeling. Wij kunnen nog niet alles tegelijk, maar zeker is dat wij een bijdrage willen leveren aan de omgeving om ons heen. Zodra wij keuzes hebben gemaakt zullen wij deze op de site en binnen onze events communiceren.

Nieuwsgierig geworden?