Oracle Peoplesoft

Algemeen

De PeopleSoft-toepassingen van Oracle zijn speciaal ontwikkeld voor de meest complexe vereisten van een bedrijf. Ze bieden totaaloplossingen voor bedrijven en branches en stellen organisaties in staat om de productiviteit te verhogen, de bedrijfsresultaten te verbeteren en de eigendomskosten te verlagen. Sinds 2000 is Technology2Enjoy ervaren met PeopleSoft. Onze consultants hebben gedurende al deze jaren een schat aan expertise en ervaring opgebouwd binnen middelgrote- en grote bedrijven (diverse multinationals) ook buiten  Nederland. Met zorg hebben wij een solide klantenportofolio opgebouwd en deze breidt zich nog steeds uit. Ook is Technology2Enjoy zeer actief binnen de Oracle PeopleSoft Community, organiseren wij workshops over specifieke onderwerpen en versturen wij zes keer per jaar een nieuwsbrief.

Beelden van onze PeopleSoft Workshop bij BLIS Digital in Barendrecht

Donderdag 14 maart hebben Technology2Enjoy en BLIS Digital de handen ineengeslagen om voor de PeopleSoft community in de Benelux weer een informatierijke PeopleSoft Workshop te organiseren. In een aantrekkelijke ambiance werden onderwerpen als de PeopleSoft in the Cloud, het Financial Structure Request en de Business Process Weaver gepresenteerd. Daarnaast was er uitgebreid de tijd om elkaar even goed te spreken. BLIS Digital en Technology2Enjoy blijven de komende maanden volop in beweging met het aanbieden van korte webinars en onze volgende PeopleSoft Workshop staat inmiddels alweer gepland voor eind september, dan weer als lokatie bij Technology2Enjoy in Leusden. Over onze evenementen zullen wij u tijdig informeren.

Peoplesoft

PeopleSoft automatiseert en integreert een breed scala aan administratieve processen binnen Financial Management, Human Capital Management, Supply Chain Management maar ook Enterprise Learning Management, Campus Solutions en Enterprise Performance Management. Daarnaast levert PeopleSoft een uitgebreide set aan rapportages en innovatieve dashboards met connectie richting tablet en smartphone. PeopleSoft  is nog altijd één van de meest gebruikte ERP-systemen en heeft daarom ook een grote schare aan tevreden klanten die het systeem voorlopig nog niet loslaten omdat dit ook niet hoeft. Onder de naam ‘Applications Unlimited’ garandeert Oracle life time support van PeopleSoft voor de toekomst, tot minimaal 2030 (anno 2019). Omdat wij als Technology2Enjoy geloven in het product en ook zien dat de klanten PeopleSoft voorlopig niet loslaten bent u de komende jaren verzekerd van hoogwaardige consultancy binnen beheer, projecten en trusted advisory voor wat betreft Oracle PeopleSoft.

“Met regelmaat presenteer ik aan onze klanten waardevolle of nieuwe features binnen PeopleSoft. Naast deze live demo’s maak ik er later ook video’s van die ik via YouTube verspreid. Zo kunnen andere geinteresseerden deze informatie ook volgen. Hieronder staan de laatste. Ik adviseer jullie dus om ons Technology2Enjoy YouTube-kanaal met regelmaat te bezoeken. Hierbij de link“.

Jos Bergman, PeopleSoft Consultant Technology2Enjoy.

“PeopleSoft is nog steeds een ijzersterke oplossing binnen ERP. Wij blijven dit product trouw als één van onze services zolang wij deze overtuiging hebben”

Cees Schrijen, Oracle PeopleSoft/Oracle Cloud Delivery & Business Development

Oracle

De betrokkenheid van Oracle bij PeopleSoft duurt dus voort. Voortbouwend op 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van eersteklas oplossingen biedt PeopleSoft 9.2 inclusief de laatste PUM-releases een revolutionaire innovatie die de interactie van gebruikers met PeopleSoft drastisch verandert. Naast ruim 1000+ nieuwe functies en verbeteringen tilt PeopleSoft 9.2 Fluid de gebruikerservaring naar een hoger niveau met een intuïtievere, gebruiksvriendelijke interface en een complete set voorzieningen met betrekking tot de connectiviteit op tablet en smartphones. Dit is de reden dat Technology2Enjoy ook tijd investeert in het partnership met Oracle om de ontwikkelingen van zo dichtbij mogelijk te volgen om ze uiteindelijk, eventueel samen met Oracle te presenteren.

Oracle Fusion & Cloud

Al sinds 2008 volgt Technology2Enjoy de ontwikkelingen met betrekking tot cloud-producten op de voet. We zijn momenteel werkzaam in Oracle Fusion en getraind in Oracle Cloud Financials. Ook in deze domeinen zijn we in staat onze klant een afgewogen advies te geven over de techniek en de architectuur rondom cloud-producten, over de impact op uw IT-landschap en vooral ook over de transitie van on premise naar welke vorm van Cloud dan ook. Heeft u de keuze voor cloud nog niet gemaakt? Ook hierbij kunnen we u helpen. Wij delen graag onze eigen methodiek inclusief handson-ervaring binnen meerdere complexe trajecten op het gebied van een ERP software selectie-proces.

Heeft u er nog niet genoeg van? Regelmatig geven wij Demo’s over allerlei onderwerpen wanneer hier vanuit onze klanten behoefte aan is. Populair is de Fluid Interface omdat hier voor de gebruikers zoveel winst te behalen valt. Al uw benodigde schermen op een plek, dan uw schermen via de Workcenters helemaal customizen en als klap op de vuurpijl plakt u uw meest gebruikte schermen onder uw favourites. Op deze site plaatsen wij regelmatig Demo’s. Als voorbeeld hierbij een Demo over PeopleSoft (Fluid) op de Smartphone.

Nieuwsgierig geworden?