Welkom in onze nieuwe wereld

Als innovatief bedrijf  stappen we vol overgave een nieuwe wereld binnen, die van Virtual-, Augmented- en Mixed reality. Technology2Enjoy werkt hard aan het opzetten/uitbreiden van het VR/AR/MR-initiatief als onderdeel van ons nieuwe NIT-Lab (New Innovative Technology-laboratorium). Onze experts zijn in staat om bruggen te bouwen tussen bedrijven, innovatieve ideeën en nieuwe technologie. In deze rol fungeert Technology2Enjoy als een intermediair tussen deze twee werelden en vertalen we de behoeften van de eindgebruikers naar praktische en ook verrassende toepassingen op dit vlak. Wordt u nieuwsgierig? We zijn zeer gemotiveerd om u bij te praten of een uitgebreide demo te komen verzorgen.

Virtuele realiteit (ook Virtual Realities of VR genoemd) wordt het best begrepen door eerst te definiëren wat het wil bereiken – totale onderdompeling. Totale onderdompeling betekent dat de zintuiglijke ervaring zo echt aanvoelt, dat we vergeten dat het een virtuele kunstmatige omgeving is en ermee begint te communiceren zoals we dat natuurlijk in de echte wereld zouden doen. In een virtual reality-omgeving kan een volledig synthetische wereld wel of niet de eigenschappen van een echte wereld nabootsen. Dit betekent dat de virtual reality-omgeving een alledaagse omgeving kan simuleren (bijv. Door de straten van Londen wandelen), of de grenzen van de fysieke realiteit kan overschrijden door een wereld te creëren waarin de fysieke wetten die zwaartekracht, tijd en materiaaleigenschappen beheersen, niet langer gelden ( bijv. ruimtewezens buitenaardse wezens op een vreemde planeet zonder zwaartekracht).

Augmented reality maakt gebruik van uw bestaande natuurlijke omgeving en projecteert er eenvoudig virtuele informatie bovenop. Omdat zowel virtuele als echte werelden harmonieus naast elkaar bestaan, ervaren gebruikers van augmented reality een nieuwe en verbeterde natuurlijke wereld waarin virtuele informatie wordt gebruikt als een hulpmiddel om hulp te bieden bij alledaagse activiteiten. Toepassingen van augmented reality kunnen zo eenvoudig zijn als een tekstmelding of zo ingewikkeld als een instructie over het uitvoeren van een levensbedreigende chirurgische ingreep. Ze kunnen bepaalde functies benadrukken, inzichten vergroten en toegankelijke en actuele gegevens verstrekken. Mobiele telefoons, apps en bedrijfstoepassingen van bedrijven die augmented reality gebruiken, zijn enkele van de vele toepassingen die de applicatieontwikkeling van augmented reality stimuleren. Het belangrijkste punt is dat de verstrekte informatie zeer actueel en relevant is voor wat je wilt dat je aan het doen bent.

Mixed Reality (soms MR of XR) combineert de beste aspecten van zowel virtual reality als augmented reality. Het verwijst ook naar het hele spectrum van situaties die het continuüm overspannen tussen de virtuele realiteit en de werkelijke realiteit. In dit geval kan de gemengde realiteit bestaan ​​uit augmented reality, verhoogde virtualiteit en andere gemengde configuraties. In mixed reality-omgevingen navigeren gebruikers op hetzelfde moment naadloos door zowel de reële als de virtuele omgeving. In plaats van te verblijven in een volledig virtuele wereld (dwz virtual reality), worden virtuele objecten verankerd in de echte wereldruimte van een gebruiker en vergroten ze hun werkelijke wereldomgeving, waardoor virtuele interacties “echt” lijken. Deze interacties bootsen ons natuurlijke gedrag van interactie na, zoals objecten die groter worden naarmate je dichterbij komt en het veranderen van perspectieven terwijl je rond een object beweegt.

” In de wereld van visualisatie is de afgelopen jaren een revolutie begonnen. Augmented-, Virtual- en Mixed Reality maken deel uit van de nieuwste technologieën op het gebied van visualisatie en het mengen van het echte leven in een virtuele wereld. Momenteel is deze technologie bekend in de vrijetijds- en game-industrie. Het is echter een uitdaging om dit in de dagelijkse processen van organisaties te introduceren”.

Danielle ter Haar, Sales & Development AR/VR/MR

Ervaar onze Hololens workshop

Uit ervaring leren klanten veel goede ideeën als ze de kracht van AR / VR / MR-oplossingen “voelen”. Het gebruik van de Hololens in deze sessies zal het genereren van deze ideeën helpen. De belangrijkste uitdaging ligt in de transformatie van deze goede ideeën naar werkbare oplossingen voor de organisatie. Met onze “Design Thinking workshop-aanpak” hebben we deze klant geholpen om allereerst het meest waarde creërende idee voor het bedrijf te identificeren / selecteren. Uit deze selectie kwamen we in een stap waarin dit idee werd gegenereerd in een prototype van de voorgestelde oplossing. Met dit prototype zijn we verhuisd naar een behendig Proof of Concept, waarin we een geïntegreerde oplossing hebben gegenereerd voor een specifiek onderhoudsproces waarbij AR / VR / MR werd geïntegreerd met het aankoopproces in SAP. Deze oplossing hielp de technicus niet alleen om de onderhoudsactiviteiten uit te voeren met specifieke technische informatie, de SAP-werkorder, maar bood ook de mogelijkheid om ontbrekende materialen onmiddellijk te bestellen via een SAP-inkooporder; dit alles geïntegreerd in de Hololens-oplossing. Dit ook met een directe link naar de aanbieder van het ontbrekende onderdeel, die daarom binnen 15 minuten op de feitelijke onderhoudslocatie kon worden afgeleverd. Dit bespaarde veel tijd en veel menselijke fouten in de oude processtroom. Met deze oplossing kunnen meer onderhoudsopdrachten per dag worden uitgevoerd

Nieuwsgierig geworden?