Volg de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van Oracle & SAP

Wij delen onze inzichten en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Oracle PeopleSoft, Oracle Cloud, SAP Busines ByDesign & SAP S/4HANA in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Schrijf je nu gratis in!

Nieuwsbriefinschrijving
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed consequat libero sed arcu volutpat, quis blandit ipsum mollis. Ut urna ex, maximus quis nisl eget, scelerisque feugiat quam.
Vul je e-mailadres in.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal rendement

Duurzaamheid staat bij Technology2Enjoy hoog in 't vaandel. Daarom wordt op ons kantoor papierloos gewerkt en reizen wij CO2-neutraal. Ook zijn we betrokken bij uiteenlopende initiatieven die onze leefomgeving bevorderen en dragen we bij aan de actie ‘Geef bos terug aan de aarde’ van het WNF.

Als leverancier van diverse gemeenten investeert Technology2Enjoy tevens een percentage van haar omzet in sociaal rendement (SROI). Zo helpen we samen met Everyday Heroes mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt aan een baan. Of nemen we obstakels weg die zo’n baan in de weg staan, bijvoorbeeld door het behalen van een rijbewijs of de aanschaf van een laptop mogelijk te maken.