Tijdens de SAP Partner Awards 2018 afgelopen dinsdag 19 maart jl is Technology2Enjoy feestelijk in het zonnetje gezet doordat wij als SAP Business ByDesign partner onze eerste overheidsklant in de Cloud hebben gewonnen! Dit betreft de implementatie van een financieel- en HR systeem voor de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA). Na een formeel Europees aanbestedings-traject heeft Technology2Enjoy deze opdracht gegund gekregen.

Een intensief pad dat samen met SAP vanaf medio 2018 met volle focus en aandacht is opgezet binnen Technology2Enjoy heeft tot dit prachtige resultaat geleid. CEO Jurry Rouwenhorst; “vanaf november 2018 is Technology2Enjoy als SAP partner al formeel SAP Business ByDesign leverancier voor de overheid. Door de intensieve samenwerking met SAP, maar zeker ook door de deskundigheid van onze mensen binnen het domein van tenderprocessen binnen de overheid en de publieke sector hebben wij snel het vertrouwen kunnen winnen van veel partijen om ons heen”.

Eddy van der Laan, binnen Technology2Enjoy verantwoordelijk voor SAP Business ByDesign en SAP S/4 HANA vult aan; “momenteel doet Technology2Enjoy mee in de vele tenderprocessen die er lopen. Als team ontwikkelen we hierin een professionele aanpak die we continue verbeteren, zo ook voor ODRA.  Inhoudelijk betreft het de implementatie van een financieel- en HR systeem in de Cloud met SAP Business ByDesign voor de OmgevingsDienst Regio Arnhem”.

Naast deze gewonnen tender lopen er momenteel continue vier a vijf andere vergelijkbare tenders waar Technology2Enjoy aan meedoet. Duidelijk is dat Technology2Enjoy op de goede weg is om een mooie plaats te verwerven met SAP Business ByDesign binnen de (semi-)overheden, de publieke sector en wellicht straks ook binnen de profit-sector. Naast diensten binnen SAP levert Technology2Enjoy ook financiële-, functionele- en technische expertise binnen Oracle PeopleSoft en Oracle Cloud.