Gedurende de Kerstdagen is Technology2Enjoy voor u in de red papers gedoken om uit te vissen wat PUM 30 allemaal voor ons brengt. Hierbij summier vast onze eerste opsomming:

Verbeteringen voor Procurement Contracts –Er kunnen nu manufacturer en distributor contracts worden aangemaakt in PeopleSoft. Met deze contracten kunnen flexibele prijzen worden opgezet voor producten door middel van marges per business unit, verzendlocatie of regio. Voor sommige bedrijven kan het namelijk voorkomen dat de prijzen van hun producten per regio verschillen.

Informatie omtrent de Global Trade Identification Number (GTIN) en Universal Product Number (UPN) zijn nu toegevoegd aan de inkooptransacties. Door deze verbetering kunnen gebruikers met de GTIN zoeken op transacties. Dit maakt het gemakkelijker om op transacties te zoeken.

Voor Punchout Suppliers zijn er nu flexibele prijsopties geleverd, omdat prijzen onderhandelbaar zijn. Daardoor kunnen de prijzen verschillen tussen het contract en de punchout. Prijsverschillen worden dan getoond op een nieuw rapport. Dit laat dan zowel de contract prijs als de punchout prijs van het product zien.

Contract Styles kunnen worden opgezet. Daarmee kunnen velden, links of andere functionaliteiten worden getoond of verborgen. Op deze manier zien de gebruikers alleen maar datgene dat ze ook daadwerkelijk gebruiken.

Zoek functionaliteit voor Credit to Cash, Order Management en Project Costing –De zoek functionaliteit is uitgebreid en kan nu ook worden gebruikt voor de modules PeopleSoft Billing, Receivables, Customer Contracts en Project Costing. Gebruikers kunnen op data zoeken, zoals transacties of setup. Voor Order Management kan nu ook worden gezocht op klant informatie. Door de zoek functionaliteit kunnen gebruikers op een snelle manier data in het systeem bekijken.

Fluid Klantenoverzicht in Receivables –Het Klantenoverzicht kan nu ook via Fluid worden bekeken, inclusief de mogelijkheid om een analyse te doen op key performance indicators (KPI’s).

Transactie bijlagen en opmerkingen voor werkbladen in Asset Management –Gebruikers kunnen nu bijlagen en opmerkingen toevoegen aan de werkbladen voor Disposal, Impairment en Revaluation.

Meerdere facturen kopiëren van een bestaande factuur in Billing –Gebruikers kunnen nu meerdere kopieën van een factuur maken.

Fluid Approval verbeteringen voor Expenses – Fiatteurs kunnen nu ook aanwezige personen en per diem kortingen bekijken en er kan een drill down gedaan worden naar de transacties op de declaratie.