SAP Business ByDesign

SAP S/4 HANA

Succesvol Technology2Enjoy klantevent voor SAP Business ByDesign

Op 12 december heeft Technology2Enjoy samen met SAP in het net geopende SAP Experience Center in Den Bosch het allereerste Klantevent voor SAP Business ByDesign georganiseerd. Thema van dit event was de Digitale Transformatie voor Omgevingdiensten en Veiligheidsregio’s. Onderwerpen op de agenda waren allemaal gerelateerd aan de ontzorging door SAP Business byDesign. Eén van onze klanten deelde haar ervaring met SAP Cloud en naast een demo kwam het SAP Analytics in de Cloud (SAC) nog aan bod. Feedback van de deelnemers was positief! Kortom een geslaagd event dat voor herhaling vatbaar is. Wij houden jullie op de hoogte.

SAP S/4 HANA Cloud

Behaal het ultieme bedrijfsvoordeel met de intelligente, toonaangevende ERP-software in de cloud: SAP S/4HANA Cloud. Deze software integreert alle bedrijfsprocessen, zet realtime data om in acties en verhoogt de productiviteit van werknemers. En dat met de veiligheid die u verwacht van SAP, zodat u kunt innoveren, transformeren en vooruitlopen. Bijvoorbeeld; neem beslissingen op basis van feiten met predictive analytics, verbeter automatisering, efficiency en flexibiliteit met machine learning, vereenvoudig consolidatie en integratie tussen het hoofdkantoor en dochterondernemingen met een 2-tier implementatie, eenvoudig uit te breiden via native integratie met andere SAP oplossingen en open interfaces. Ook zijn we ruimschoots capabel in transitie-trajecten van SAP naar Oracle of vice versa. Beide expertises hebben we ruimschoots in huis. Dat maakt ons uniek voor klanten die beide systemen gebruiken.

Technology2Enjoy heeft een sterke dienstverlening opgebouwd binnen de finance-, utilities-, verzekeringen-, pharma- en retail markt. Wij hebben geleerd uw organisatie te ontzorgen met kennis en ervaring binnen zowel IT als Business Process in de ERP markt. Wij leveren een save passage advies van SAP ECC naar S/4 HANA (Cloud), van Peoplesoft naar S/4 HANA (Cloud) en/of vice versa. Binnen SAP hebben wij ervaren consultants met name in het financiële en logistieke domein; SAP S/4 HANA, HANA, SAP FICO, SAP MM/SD, SAP CD, SAP IS-U, SAP IS-H.

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign is een ERP-cloudoplossing voor een groot scala aan core-bedrijfsprocessen. Deze oplossing is speciaal ontworpen voor snelgroeiende, middelgrote bedrijven die willen opschalen zonder dat de complexiteit toeneemt, dit middels de SaaS-technologie. Technology2 Enjoy heeft de kennis van SAP Business ByDesign in huis en is klaar voor implementatie-trajecten en consultancy opdrachten binnen deze expertise. Wij zijn hiervoor ook partner van SAP voor de lokale overheden en bieden hierin een totaaloplossing van implementaties en licenties. Eerder al deden wij een roll out van SAP Business ByDesign naar meerdere lokale Europese entiteiten voor een internationaal opererende leverancier van geneesmiddelen en medische instrumenten.

Wilt u groeien en concurreren zonder toename van complexiteit en kosten? Beheer uw bedrijf dan met één ERP-cloudoplossing speciaal voor groeiende, middelgrote bedrijven

Eddy van der Laan, SAP Business ByDesign Program Manager

SAP Partner

Inmiddels is Technology2Enjoy ook SAP Business ByDesign-Partner en zijn we gespecialiseerd in het leveren van een totaal oplossing voor lokale overheden zoals Gemeenten, Omgevingsdiensten, Veiligheidsregio’s, Milieudiensten en de Brandweer. Voor een vaste prijs per maand per gebruiker ontzorgen wij u voor uw financiële-, begrotings-, HR en Payroll, inkoop- en projectprocessen. Dit is inclusief gratis upgrades waardoor u verzekerd blijft van een systeem die aan de nieuwste eisen voldoet en ook technologisch blijft innoveren. Wij werken daarvoor intensief samen met SAP, en zijn daardoor leverancier van een moderne en zeer innovatieve oplossing voor het midden- en klein bedrijf (zie daarvoor ook Gartner onderzoeken).

Nieuwsgierig geworden?