Wat bezielt ons bij Technology2Enjoy?

‘Pap, waarom pakt die meneer in dat gele shirt de bal nooit af?’. ‘Omdat hij scheidsrechter is, jongen.’ ‘Mam, waarom kijk jij eigenlijk nooit naar voetbal?’. ‘Omdat ik ook Netflix kan kijken, lieverd.’ Zomaar wat herkenbare vragen die leergierige kids kunnen stellen. Als we eenmaal groot zijn, weten we zelf gek genoeg vaak niet eens waarom we doen wat we doen. Het beantwoorden van juist die vraag leverde ons verrassende inzichten op. En een mooi bedrijf.

Boys & toys?

Als je kijkt naar onze bedrijfsnaam, dan lijkt het antwoord op de vraag waarom we bij Technology2Enjoy elke dag opgewekt ons bed uitstappen nogal voor de hand te liggen. Technologie en fun gaan immers goed samen. Boys & toys, je kent het wel. Ook consumenten beleven, zeker tegenwoordig, veel plezier en gemak aan de technologische ontwikkelingen. ‘But why should they have all the fun?’. We zijn immers met z’n allen het grootste deel van de dag met ons werk bezig, dus juist daar mag een flinke dosis plezier niet ontbreken.

Regie over je bedrijfsvoering

Dat plezier zit hem bij onze dienstverlening als ERP-consultants in blije gezichten van klanten. Omdat ze na een implementatie van een nieuw financieel systeem merkbaar meer regie over hun business hebben. Of omdat ze na een cloudmigratie van hun ERP-systeem veel efficiënter werken en klaar zijn voor de toekomst. In het geval van SAP Business ByDesign werken ze zelfs al in die toekomst dankzij toepassingen met Internet of Things, Artificial Intelligence en Machine Learning. Die technologieën staan in wezen nog in de kinderschoenen dus er staat ons, en jouw organisatie, nog veel moois te wachten.

SAP Business ByDesign Partner of the Year

Het mooie van cloud ERP is bovendien dat die toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden razendsnel aan gebruikers kunnen worden ontsloten. Inclusief andere game changers als Virtual & Augmented Reality en Blockchain. En zowel in de publieke als in de commerciële sector. Tja, daar worden wij nou blij van! Dat geldt trouwens ook voor het feit dat we enkele dagen geleden door SAP zijn uitgeroepen tot SAP Business ByDesign Partner of the Year! De bijbehorende award mochten we op de SS Rotterdam in ontvangst nemen.

Het gala stond in het teken van James Bond. Nota bene de beroemdste geheim agent ter wereld die bekend staat om z’n vele technologische gadgets. Drie keer raden wie daar het meest hebben staan ‘shinen’!